1.7 C
Київ
19.03.2024
Армія Верховна рада

Порошенко на BBC розповів про ефективну зброю проти путіна

Петро Порошенко в ефірі британського телеканалу BBC наголосив, що внутрішня єдність всіх політичних сил в Україні стала також ефективною зброєю проти держави-агресора.

«Щодо президента Зеленського, то найбільш важливим є те, що сьогодні ми всі демонструємо єдність в Україні, адже це також ефективна зброя проти путіна. Адже путін розраховував підірвати зсередини стабільність та єдність в Україні. Нам вдалося зламати ці розрахунки путіна», – говорить Порошенко.

«З 24 лютого, дня, коли розпочалася війна, ми всі в Україні стоїмо пліч-о-пліч. І обʼєднані ми не навколо якихось посад. Ми обʼєднані навколо України. Всі ми сьогодні є солдатами, і президент Зеленський, і лідер опозиції Порошенко, і члени парламенту та уряду, волонтери та український народ. І саме це так само здивувало світ. Як здивували світ і українські Збройні сили, які вже 12 тижнів протистоять Росії», – наголошує Порошенко.

П’ятий президент неодноразово заявляв про важливість внутрішньої єдності в Україні задля перемоги над агресором. Виступаючи на саміті Європейської народної партії 10 березня, Порошенко зазначив: «Незважаючи на різні погляди, ми з президентом Зеленським сьогодні єдині, як ніколи об’єднані в боротьбі за Україну. Я відчуваю честь і відповідальність як п’ятий президент України, що стоїть за шостим президентом України, щоб забезпечити виконання його мандата і перемогти путіна».

20 березня з ефірі французького телеканалу BFMTV Порошенко сказав: «з 24 лютого ми живемо в іншому світі. І Україна демонструє ту єдність, яку путін від нас точно не очікував. До війни я був лідером опозиції і головним опонентом Зеленського. На сьогоднішній день з 24 числа я прийшов до Зеленського, протягнув йому свою руку і сказав, що зараз нас об’єднує Україна».

Схожі записи

Над Вишгородом збито ще один гелікоптер окупанта. Фото

На передову передали нові пікапи та спорядження для наших бійців

30 ветеранів АТО почали навчатися професії «Кіберзахист» у Києві

Напишіть коментар