13.3 C
Київ
26.04.2024
Прокуратура

На Київщині суд зобов’язав знести самочинно збудований будинок

На Київщині суд зобов’язав знести самочинно збудовані об’єкти на території лісу, – повідомляє Київський регіон з посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Відповідача зобов’язано знести самочинно збудовані будівлі, у тому числі двоповерховий капітальний будинок з мансардою, влаштований на монолітному залізобетонному фундаменті.

знесуть самочинно збудований двоповерховий капітальний будинок на монолітному залізобетонному фундаменті

Київський апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції щодо розірвання договору про довгострокове користування лісами й зобов’язав фізичну особу знести самочинно побудовані капітальні будівлі та тимчасові споруди.

Фізична особа уклала з ДП «Вищедобучанське лісове господарство» договір довгострокового тимчасового користування лісовою ділянкою площею 0,3 га. Землі планувалося використовувати для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей, проте відповідач звів на вказаній ділянці ряд капітальних та тимчасових споруд, які використовував у приватних цілях.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте в нашому матеріалі, чому депутати Київської обласної ради нарікають на неефективну роботу обласної адміністрації:

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу Київський регіон тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #прокуратура #самочиннебудівництво #знесутьбудинок #рішеннясуду

 

Схожі записи

На Київщині затримали чоловіка за спробу дати хабар чиновнику

У Києві суд дозволив забудову біля Музею Пирогово

У Верховній Раді зацікавилися технічним станом гелікоптерів МВС

Напишіть коментар