18.7 C
Київ
25.04.2024
Київоблгаз

НКРЕКП позапланово перевірить Київоблгаз та Київгаз

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, призначила позапланові перевірки для 29 операторів газорозподільних мереж, – повідомляє Київський регіон з посиланням на рішення НКРЕКП.

Серед облгазів, на яких енергетичний регулятор вирішив провести позапланову виїзну перевірку є і АТ «КИЇВОБЛГАЗ» та АТ «КИЇВГАЗ».

Таким чином НКРЕКП відреагувала на скарги споживачів через відмову облгазів фіксувати покази лічильників газу. Натомість споживачам виставляються інші показники – значно вищі, ніж споживачі фіксують в особистих кабінетах.

Попри обурення споживачів, облгази відмовляються коригувати показники лічильників, мотивуючи це тим, що ті невчасно надали відповідну інформацію – тобто, пізніше 6 числа календарного місяця, що настає за розрахунковим.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу Київський регіон тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте в нашому матеріалі, чому депутати Київської обласної ради нарікають на неефективну роботу обласної адміністрації:

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #Київоблгаз #Київгаз

Схожі записи

Київоблгаз викрито на розкраданні державного майна

Опалювальний сезон на Київщині під загрозою зриву через борги

Напишіть коментар