5.1 C
Київ
25.03.2024
Ірпінь Кримінал

В Ірпені з під конвою біля суду втік небезпечний ув’язнений

В Ірпені з під конвою біля суду втік ув’язнений з 25 роками відсидки, на в’їздах-виїздах стоять блок-пости, перевіряють всі транспортні засоби, включно з маршрутками.

“Його мали перевозити з одного місця в інше, і саме під час транспортування йому вдалося втекти. Наразі обставини втечі встановлюються”, — повідомили у поліції

під час транспортування йому вдалося втекти. Наразі обставини втечі встановлюються”, — повідомили у поліції

Представник Нацполіції розповів, що чоловіку інкримінують низку правопорушень, одне з яких — пограбування. “Він грабував жінок. Тобто він працював як аферист. Приходив на побачення, намагався заводити з жінками романтичні стосунки, після чого залишався у них у квартирі, забирав все майно і йшов шукати іншу жертву

Правоохоронні органи просять повідомляти жителів Київської області та Києва за номером телефону (04597) 613 35 або на спецлінію “102” будь яку інформацію стосовно цієї людини.

Начальник поліції Київщини оголосив проведення спеціальної поліцейської операції у Бучанському, Фастівському, Білоцерківському, Вишгородському, Обухівському і Броварському районах області.

оголошена поліцейська спецоперація у Бучанському, Фастівському, Білоцерківському, Вишгородському, Обухівському і Броварському районах Київщини

Прикмети чоловіка: на вигляд 40-45 років, зріст близько 175 см, середньої статури. Був одягнений у футболку білого кольору, та чорні штани.
на пошуки зловмисника орієнтовано особовий склад та наряди поліції Київщини

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Суд відмовив ДБР у арешті техніки, яка намиває пісок у Бортничах

Колишньому голові Підгірців прокуратура оголосила про підозру

Винним у резонансному ДТП під Києвом вважають нардепа. Фото

Напишіть коментар