15.8 C
Київ
28.03.2024
ДТЕК Пристолична ОТГ

Як жити без світла? На Бориспільщині ініціюють негайну зустріч з ДТЕК

У Пристоличній сільській раді Бориспільського району ініціюють робочу нараду з представниками компанії ДТЕК – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на офіційний допис сільради.

Громада об’єднує такі населені пункти як Щасливе, Проліски, Велику та Малу Олександрівку, Дударків, Безуглівка, Займище та Чубинське. Всі ці села ви можете регулярно спостерігали у щоденних повідомленнях “Київського регіону” про, так звані, ремонтні роботи, які не завжди ведуть до ремонтних робіт, але завжди до відключення електроенергії.

Зважаючи на часті перебої з електропостачанням у селах і систематичні скарги місцевих споживачів на низьку якість послуг із електропостачання, а також відсутність належного реагування на письмові й усні звернення від Пристоличної сільської ради до надавача послуг ПрАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі», у Громаді було вирішено скликати розширену робочу нараду.

«Спільно з депутатами ми дійшли висновку, що ситуація з електропостачанням в окремих селах громади вкрай критична, тому давня проблема потребує жорсткого реагування. Спостерігаються аварійні ситуації через зношеність мереж і тривале знеструмлення вулиць у населених пунктах. Протягом поточного року ми здійснювали комунікацію з приватною компанією ДТЕК – це офіційні звернення, усні прохання і зауваження тощо. Але цього виявилося недостатньо”, – заявив сільський голова Микола Каськів.

Також, пан Каськів розповів про наступні кроки: “Нині прийняли колегіальне рішення скликати робочу нараду з представниками ДТЕК за участю сільських депутатів і громадськості, щоб отримати відповіді на всі запитання й визначитися щодо спільних планів на наступний рік. Сподіваємося, що керівництво ДТЕК відгукнеться на пропозицію і нарада відбудеться наприкінці цього чи протягом наступного тижня”.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськийРегоін #ПристоличнаОТГ #БориспільськийРайон #Бориспіль #Щасливе #Проліски #ВеликаОлександрівка #МалаОлександрівка #Дударків #Безуглівка #Займище #Чубинське #ВіталійШайда #ДТЕК #Київщина #НовиниКиївщини #монополіст#відключеннясвітла #ПерелікПлановихВідключеньСвітла #Перелік #ПлановеВідключенняСвітла #ВідключенняСвітла #ДеВідключатьСвітло #РінатАхметов #ОленаБірюза #тиждень #субота #сьогодні #18грудня

Схожі записи

Графік відключення світла на Київщині у суботу

Жителі 99 населених пунктів Київщини сьогодні залишаться без світла

ДТЕК просить жителів Київщині виключати з розеток потужні прилади

Напишіть коментар