1.7 C
Київ
19.03.2024
Біла Церква Тексти Школа

У Білій Церкві з дітьми відверто поговорили про насильство

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження, булінг. Прояви насильства порушують права людини і ми можемо й повинні зупинити його. Саме тому у Білій Церкві, за підтримки Посольства Федеративної Республіки Німеччини відбувся  захід в межах проєкту «Захист прав дітей: АРТ-технології надихають», – повідомляє “Київський регіон”.

Мета заходу, який відбувся у стінах Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів – привернути увагу суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

 

Делегації територіальних громад Київщини, поліціянти, юристи, педагоги, відомі діячі та науковцізібралися разом з метою обміну досвідом та напрацюваннями в експертному середовищі щодо попередження сексуального насильства та сексуальної експлуатації дітей.

Роботу форуму відкрила інтерактивна студія для учнів та студентів «Наважся! Довірся! Розкажи!» у виконанні Гендерного інтерактивного театру Школи Рівних Можливостей. Далі у діалоговій платформі “Дієві практики” відбувся обмін досвідом та напрацюваннями в експертному середовищі щодо попередження сексуального насильства та сексуальної експлуатації дітей.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#БілаЦерква #булінг #насильство #форум #інтерактив #діалог #платформа #сексуальненасильсьтво #гендер #рівність #напади #дискримінація #приниження #Проявинасильства #правалюдини #підтримка #ПосольствоФедеративноїРеспублікиНімеччини #захід #Захистправдітей #АРТтехнологіїнадихають

 

Схожі записи

У Білій Церкві побудують мультифункціональний спорткомплекс

У Білій Церкві відкрився перший у місті ресторан McDonald’s

На реконструкцію школи у Крюківщині до кінця року планують витратити 126 мільйонів

Напишіть коментар