12.6 C
Київ
26.04.2024
Макарів Спорт

Чемпіонат України з більярду виграв Роман Прищепа з Макарова

Це була вже не перша спроба Роман Прищепи з Макарівської громади здобути чемпіонство,  – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис MKV.

Чемпіонат України з більярдного спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату відбувся в Ужгороді. В змаганнях взяли участь 49 спортсменів з 9 областей України та Києва.

Наш земляк Роман Прищепа став чемпіоном України з більярду з третьої спроби, а до цього в 2011 та 2018 роках доходив до 1/8 фіналу змагань.

Перемогу у чемпіонаті Роман Прищепа присвятив Олександру Курайнену, який є Заслуженим працівник фізичної культури і спорту України, Заслуженим тренером України є та очолює громадську організацію “Макарівська районна організація спортивний клуб інвалідів “Фенікс”. Подякував за підтримку спортсмен і своїм друзям Павлу Тарасенку та Олександру Семененку, з якими і починав грати.

Редакція “Київського регіону” щиро вітає Романа з перемогою!

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Кличко #Макарів #МакарівськаГромада #ЧемпіонатУкраїни #чемпіонУкраїни #більярд #Ужгород #РоманПрищепа #ОлександрКурайнен #клубФенікс #ПавлоТарасенко  #ОлександрСемененко

Схожі записи

Кіберспортсмен з Бучі виграв турнір з Dota 2 і заробив 3,6 млн доларів

У Макарівському районі пропонують передбачити ще одну Березівську ОТГ

У трьох районах Київщини створили цифрові освітні центри для дітей

Напишіть коментар