14.3 C
Київ
25.04.2024
Авіація Великодимерська селищна ОТГ Медицина

З Великої Димерки хвору жінку доставили до київської лікарні гелікоптером

71-річна жителька Великої Димерки Анна Тищенко відчула себе зле. Оскільки проживає вона неподалік місцевої амбулаторії, тож дійшла туди сама. Місцеві лікарі негайно зробили обстеження та кардіограму, яка показала, що в Анни Петрівни – гострий інфаркт, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис Великодимерської територіальної громади.

Лікар викликав екстрену медичну допомогу, фахівці якої ще раз зробили жінці кардіограму і підтвердили діагноз “гострий інфаркт”. З огляду на стан хворої транспортувати її автомобілем було небезпечно і тому лікарі прийняли рішення задіяти в нештатній ситуації аеромедичний гелікоптер Національної поліції України.

Згодом гвинтокрил успішно доставив Анну Тищенко до Інституту серця, де їй вже зробили успішну операцію.

Ще раз хочу всім сказати велике спасибі, скрізь – і в Димерці, і в Інституті серця мене зустріли дуже добре, – прокоментувала вже після операції Анна Петрівна.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#Київ #Київщина #НовиниКиївщини #ВеликаДимерка #Бровари #аєромедицина #гелікоптер #гвинтокрил #медики #лікарі #ІнститутСерця

Фото зі сторінки Великодимерської територіальної громади.

Схожі записи

У Кагарлику медики вийшли на протест через погане фінансування

У селищі Калита люди залишилися без стоматолога. ФОТО

МОЗ розвиває амбулаторну реабілітацію на Київщині

Напишіть коментар