10.6 C
Київ
23.04.2024
Бровари Здоров’я Кабінет міністрів Калитянська селищна ОТГ КОДА Медицина

У селищі Калита люди залишилися без стоматолога. ФОТО

Як повідомляє жителька селища Калита Маргарита Овдієнко, відтепер місцеві мешканці, на невизначений час, будуть позбавлені послуг стоматологів.

Села Заворичі та Семіполкт опинилися в аналогічній ситуації. Така ситуація склалася внаслідок впорядкування урядом роботи ФОПів. Місцеві жителька Татьяна Кисель обурена: “Хоча мене запевнили, що стоматолог буде працювати з 1 грудня як ФОП і залишається. Як завжди брехня”. 

Тетяну Кисіль підтримує ї Таня Адаменко (Прима): “Ну працювала людина, люди були задоволені, йшли до нього з самого ранку займали черги. Ну невже зовсім нічого не можна зробити? Про людей ніхто не думає”.

Розвиток ситуації прогнозує Оксана Нагорна: “Лікар може відкрити ФОП і працювати далі. Але йому прийдеться платить податки .. Зараз він їх не платить. Просто працює як штатна одиниця. Також прийдеться платить оренду за кабінет. Звичайно на таких умовах залишатись в Калиті йому не вигідно. Бо потрібно буде піднімати ціни на послуги. Для нас це погано, але нічого не вдієш нажаль”.

“Київський регіон” продовжить слідкувати за розвитком даної ситуації

Схожі записи

На Київщині медики гелікоптером врятували 7-річного хлопчика

Підписано меморандум щодо будівництва нового автошляху в Бучанському районі

Київська обласна клінічна лікарня отримала нового гендиректора

Напишіть коментар