10 C
Київ
29.03.2024
Кагарлицька ОТГ Кримінал

У селі Зікрачі на Обухівщині чоловік забив сусіда до смерті

Під час вживання спиртних напоїв між двома мешканцями села Зікрачі Кагарлицької ТГ Обухівського району виникла сварка, в результаті якої обурений молодик забив до смерті господаря будинк, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт Хроніки Обухова.

Як стало відомо, ввечері 67-річний чоловік вживав алкоголь разом із своїм 36-річним раніше судимим сусідом. Між ними виникла сварка, під час якої молодик до смерті побив товариша.

Заспокоївшись, лиходій пішов до своєї домівки. Вранці сусідка зайшла провідати чоловіка, де натомість побачила вибиті двері домівки, а в будинку знайшла сусіда без ознак життя.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#Зікрачі #УкраїнськаШвейцарія #Київщина #НовиниКиївщини #поліція #злочин #вбивсусіда #Кагарлик #Обухів

Схожі записи

Колишньому голові Підгірців прокуратура оголосила про підозру

Вбивство 5-річного хлопчика у Переяславі: Суд ухвалив повторну балістичну експертизу

Подвійне вбивство двох дівчат у Києві по вулиці Кирилівській

Напишіть коментар