7.5 C
Київ
29.03.2024
Обухів

Лише разом ми зможемо вирішувати гострі проблеми громад, – Цагареішвілі

Зараз в багатьох громадах Київщини сьогодні склалася ситуація ситуація яка часто потребує підтримки депутатів різних рівнів, – повідомив на своїй сторінці в фейсбуці керівник Київської територіальної організації «ЄС» Георгій Цагареішвілі.

Серед головних проблем депутат назвав непідйомні для громад тарифи, загрози віялових відключень електроенергії та недостатнє забезпечення медицини та освіти.

«У нашій команді є представники практично всіх великих громад району, люди, які добре знають та розуміють ситуацію на місцях. Фахівці, які мають досвід роботи в місцевому самоврядуванні, які багато років працюють у своїх громах. І, що головне, розуміють, як можна вирішити ту чи іншу проблему, мають чимало цікавих ідей та ініціатив», – розповів Цагареішвілі на зустрічі з партійцями в Обухові.

«На жаль, не всі громади сьогодні мають можливості та ресурси, щоб впоратися з викликами, які перед ними стоять. Часто для цього їм потрібна підтримка та допомога. Саме тому такі зустрічі, комунікація на рівні району, донесення інформації до депутатів Київської обласної ради, це єдиний шлях змінити ситуацію в тій чи іншій громаді», – констатує депутат «ЄС» .

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Нагадаємо, “Київський регіон” одним з перших повідомив, що зятю мера Гостомеля призначили запобіжний захід у 14 млн. застави.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ЄвропейськаСолідарність #ГеоргійЦагареішвілі #Обухів #АллаШкуро  #тарифи #відключеннясвітла #Обухів #ремонтдоріг #забезпеченнямедицини #освіта

Схожі записи

На Трипільській ТЕС стверджують про зменшення викидів у 50 разів

У неділю в Обухові будуть бігати лісовими стежинами та загартовуватися в ополонці

В Обухові почали розкрадати споруди на блок-постах

Напишіть коментар