14.8 C
Київ
28.03.2024
Гостомель Київська обласна рада Країна без сміття

До проблеми сміттєзвалища у Горенці хочуть залучити правоохоронців

Сміттєвий полігон біля села Горенка Гостомельської ОТГ давно вичерпав свої можливості. До вирішення проблеми сміттєзвалища біля села Горенка можуть залучити правоохоронців, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на депутатку Київської обласної ради від Марію Шевченко

Про це йшлося на засіданні комісії Київської обласної ради з питань екології, природокористування, мисливства, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій.

«Місцеві депутати, екоактивісти та представник Служби екологічного моніторингу навели факти, які підтверджують, що полігон давно вичерпав свої можливості. Всупереч цьому підприємство, що його експлуатує, продовжує працювати – територія на якій зберігаються відходи значно перевищує дозволені межі, внаслідок цього забруднюються повітря, ґрунтові води на великій території навколо сміттєзвалища», – розповіла депутатка «ЄС».

місцевій раді не вдалося знайти ефективні методи впливу на діяльність підприємства – шевченко

За словами Марії Шевченко, члени екологічної комісії облради розглядають варіанти залучення правоохоронних органів до вирішення проблеми сміттєзвалища в Горенці.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Нагадаємо, “Київський регіон” одним з перших повідомив, що Гостомельського селищного голову викрили на хабарі

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Горенка #МаріяШевченко #сміттєзвалище #екологічнакомісія #ГостомельськаОТГ

Схожі записи

На Київщині обговорили законодавчі ініціативи щодо використання відходів

В облраді звернули увагу на формування культу особи голови КОДА за бюджетні кошти

На сесії облради обрано двох нових голів та внесено зміни у склад комісій

Напишіть коментар