9.8 C
Київ
25.04.2024
Київська обласна рада

У Київській облраді готують сесію на середу. Можливі кадрові рішення

Сьогодні мало відбутися засідання сесії Київської обласної ради. Але дивні рішення Голови КОР Олександра Склярова по регулярному перенесенні засідань вчергове привернули увагу до, здавалося, звичної роботи цього представницького органу місцевого самоврядування.

Рішення Склярова перенести чергову сесію спочатку, помилково, на 4 травня, а потім і на п’яте, не влаштувала депутатів обради, які сьогодні зареєстрували пропозицію про проведення позачергової сесії. Під цим рішенням підписалося 56 депутатів Київської обласної ради з 84-х.

“Майже півроку ці люди сидять у своїх кріслах і не зробили за цей час абсолютно нічого корисного для області. Їм байдуже на те, що люди уже ледь виживають в умовах кризи, а регіон зовсім не розвивається”, – заявляє лідер партії “За Мабутнє” Ярослав Москаленко.

Більш того, Москаленко впевнений, що пан Скляров надалі не буде Головою КОР: “Склярову повідомляю, що він втратить свою посаду у будь-якому випадку!”

Склярову повідомляю, що він втратить свою посаду у будь-якому випадку! – Москаленко

Мають претензії до Склярова і у фракції “Європейська Солідарність”. Так, її лідер Георгій Цагареішвілі заявив: “Він в абсолютно незаконний спосіб перешкоджає виконанню депутатських обов’язків опозиційним депутатам. На сьогоднішній день 39 депутатів не включені до жодної депутатської комісії”.

“Так більше не може продовжуватися. Настав час змін. Нинішнє керівництво не змогло налагодити роботу депутатського корпусу та обласної ради загалом та продемонструвало непрофесіоналізм та дилетантство. Тому мусить піти”, – підсумовує Цагареішвілі.

Настав час змін. Нинішнє керівництво не змогло налагодити роботу депутатського корпусу та обласної ради загалом – Цагареішвілі

Широкого розголосу набув конфлікт Склярова з Головою партійного осередка “Слуг Народу” на Київщині Андрієм Мотовиловцем


Рішення Олександра Склярова вже не розуміють не лише представники опозиції в облраді, а і у партії Президента. Широкого розголосу набув конфлікт Склярова з Головою партійного осередка “Слуг Народу” на Київщині Андрієм Мотовиловцем. Останній висловлював незадоволення як проєктом протидії КОВІДу на Київщині, так і в цілому роботою керівництва КОР та КОДА.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У Київському обласному онкологічному диспансері провели 19 трансплантацій кісткового мозку

Київська облрада погодила створення заказника “Казковий яр”

В облраді висловили зауваження до роботи слідчих поліції Київщини. Оновлено

Напишіть коментар