8.5 C
Київ
29.03.2024
Армія Бровари Територіальна оборона

На Броварщині на постійній основі діятиме штаб тероборони

Із 1 січня 2022 року на території Броварського району розпочинає діяти на постійній основі штаб територіальної оборони, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт “Трибуна-Бровари”.

Місцем проведення визначено Броварську районну державну адміністрацію. Від кожної територіальної громади району має бути по два представники, які проводитимуть координацію дій між штабом та місцевими громадами.

Найголовніше завдання перед місцевими адміністраціями та органами самоврядування – провести належне підготування до функціонування цих штабів. Як зазначив в.о. керівника Броварської райдержадміністрації Павло Проскочило, віднині штаб оперативного командування збиратиметься у третій четвер щомісяця о 16:00 для робочих нарад.

для робочих нарад штаб збиратиметься щомісяця – Павло Проскочило

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Між усіма координаторами буде забезпечена електронна комунікація. Передбачається, що з 2022 року штаб із територіальної оборони матиме сталу кількість учасників, які працюватимуть на контрактних умовах на постійній основі. Ротація кадрів передбачена, а ось кількість штатних одиниць буде сталою. Не виключено, що штаб із територіальної оборони прикріплять до одного з підрозділів Збройних сил України.

На базі Штабу з територіальної оборони необхідно створити навчальний центр тероборони, де військові інструктори раз на тиждень проводитимуть тренування з різних дисциплін: основи рукопашного бою, стрільби, тактики тощо. Також до програми навчань будуть включені основи надання невідкладної меддопомоги.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що Київська обласна державна адміністрація затвердила нові автобусні маршрути Обухів-Васильків та Бровари-Бориспіль.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Київський регіон” місяць тому повідомляв, що у Броварській міськраді виникла вкрай напружена ситуація через ігнорування законних прав учасників АТО.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #БроварськийРайон #БроварськаміськаРада #БроварськаОТГ #бійкауміськраді #селоКняжичі #скандал #земельніділянки #ПавлоПроскочило #головаРДА #АТО #БогданаДрач #РусланФірсов #ІгорСапожко #земельнасесія #Требухів #штабтероборони #меддопомога #навчання

Фото – “Трибуна-Бровари”

Схожі записи

В Броварах буде створений відділ контролю за паркуванням

В Броварах перенесли поминальні дні на 6 червня

Під Броварами розпочалися військові збори резервістів району. Фото

Напишіть коментар