9.9 C
Київ
29.03.2024
Бориспіль КОДА Ремонт доріг

У Борисполі завершили капітальний ремонт Київського Шляху – КОДА

На основній транспортній магістралі Борисполя проклали внутрішній та верхній шари, встановили бордюри та дорожні знаки, нанесли дорожню розмітку. Наразі об’єкт готуються здавати в експлуатацію, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Київську обласну державну адміністрацію.

У травні “Київський регіон” повідомляв про початок робіт на даній дорозі. Тоді заступника міського голови Віталій Горкун розповідав, що тендер на виконання ремонтних робіт виграло ПрАТ «Броварське ШБУ-50» та що триватиме ремонт близько 2 місяців. Як бачимо, за цей час строки ремонтних робіт збільшилися вдвічі.

Загальна вартість капітального

ремонту складає 35,3 млн грн

Автошляхи з’єднують населені пункти в межах району, ведуть до залізничних станцій і аеропортів, фактично «зшивають» регіон. Саме тому капітальні ремонти існуючих доріг і будівництво нових для нас і надалі залишається одним з пріоритетних завдань», – зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Гроші на проєкт було виділено з державного бюджету.

Також читайте у публікації “Київського регіону” за що Броварську суддю ув’язнили на шість років з конфіскацією майна.

Броварську суддю ув’язнили на шість років з конфіскацією майна

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ КОДА #КМДА #КиївськийШлях #Бориспіль #КапітальнийРемонт #ремонтдоріг #БроварськеШБУ50 #ВасильВолодін #головаКОДА #ВіталійГоркун

Схожі записи

КОДА чекає від громад пропозиції для зведення нових спортмайданчиків на умовах співфінансування

Міст через річку Рось відремонтували у Білій Церкві

Поліція почала розслідувати факт тиску на виборців у Борисполі

Напишіть коментар