10.4 C
Київ
24.04.2024
Арт- дизайн Іванків

Мурал з портретом Марії Примаченко з‘явився на будинку в Іванкові

На вулиці Київській, 38 на фасаді одного з будинків з’явиться мальовничий мурал з портретом художниці та квітами з її картин, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на публікацію Фонду Марії Примаченко.

“Іванків – містечко біля батьківщини мисткині, села Болотні. Громада опікується проєктами, пов’язаними з творчістю Марії Примаченко, які Фонд з радістю підтримує”, – заявили у Maria Prymachenko Family Foundation.

Проєкт реалізовує відомий мураліст Sasha Korban. Щодня елемент за елементом, колір за кольором на стіні з’являється образ Марії Оксентіівни. Її портрет та картини, мотиви яких будуть прикрашати мурал, надані з архівів Фонду.

Вже зовсім скоро ви зможете відвідати Іванків та подивитися на мурал. У Maria Prymachenko Family Foundation дякують Олександру Корбану та Іванківській міській раді за чудову ініціативу.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Іванків #MariaPrymachenkoFamilyFoundation #Іванківськаміськарада #ОлександрКорбан #SashaKorban #селоБолотні #Київська38 #мурал #МаріяПримаченко

Схожі записи

У Ржищеві відкрилася виставка київської гончарки

Поки її розшукували окупанти – вона пекла хліб та роздавала людям

У Броварах завтра відбудеться Різдвяний Вертеп

Напишіть коментар