14.8 C
Київ
28.03.2024
Київ Мистецтво

Сьогодні у Києві виступить перша скрипка Берлінської філармонії

Сьогодні у Національній філармонії України скрипаль Дайшин Кашимото разом із New Era Orchestra виконає твори Людвіга ван Бетховена, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на публікацію “Вечірній Київ”.

Прихильники класичної музики мають змогу почути одного з провідних скрипалів світової сцени Дайшин Кашимото (Японія — Німеччина). На скрипці він почав грати ще у юні три роки, а у сім років вже став одним з наймолодших учнів в історії Джульярдської школи в Нью-Йорку.

У 1990 році Кашимото почав навчатися у Німеччині у всесвітньовідомого Захара Брона та закінчив фрайбурзьку Вищу школу музики. А вже у 2009 році Дайшин стає Першим концертмейстером і солістом Берлінської філармонії.

Кашимото – Першим концертмейстер

і соліст Берлінської філармонії

Зараз музикант співпрацює з найвідомішими диригентами сучасності та грає на скрипці 1674 року Бартоломео Гварнері.

Київський регіон” нагадує, що італійський майстер Бартоломео Гварнері — прозваний за свій талант «дель Джезу» («від Ісуса») створив чимало інструментів для видатних скрипалів — зокрема, і Паганіні.

Tetiana Kalinichenko and New Era Orchestra

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #БартоломеоГварнері #Паганіні #НаціональнаФілармоніяУкраїни #скрипаль #ДайшинКашимото #NewEraOrchestra #виконаєтвори #ЛюдвігванБетховена

Схожі записи

У Києві перейменували ще 12 вулиць в рамках декомунізації

У Києві тривають контрдиверсійні заходи

Київський зоопарк закликає донатити на обігрів тварин

Напишіть коментар