2.1 C
Київ
20.04.2024
Немішаївська ОТГ

Мільйон гривен втратив бюджет смт Немішаєве – Держаудитслужба

Немішаївська селищна рада не уклала договір пайової участі із підприємцем, через це він не сплачував кошти пайової участі, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Північний офіс держаутитслужби.

Це з’ясувалося під час планової ревізії Немішаївської селищної ради за 4-річний період — із 1 січня 2017 року по 31 грудня 2020 року.

Селищний бюджет недоотримав

понад 1 мільйон гривень

«Також встановлено завищення обсягів та вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт доріг і тротуарів у Немішаєвому на суму 127,5 тис. грн», — повідомив начальник Північного офісу Держаудитслужби Олександр Карабанов.

Окрім того, у селищній раді виявлено перекручення фінансової звітності на суму 7,3 млн грн. У бухобліку не відображували необоротні матеріальні активи. Під час ревізії встановлено, що працівникам селищної ради, двірникам і прибиральнику службових приміщень було виплачено премії до ювілейних дат, державних і професійних свят, що призвело до зайвого витрачення коштів та збитків на загальну суму, що перевищила 26 тис. грн.

Загалом виявлено

порушень на 8, 4 млн грн

Загалом виявлено порушень на 8, 4 млн грн. За результатами контрольного заходу до Немішаївської селищної ради надіслано вимогу для повного усунення порушень законодавства і відшкодування матеріальної шкоди. Матеріали ревізії передано до Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #смтНемішаєве #недоотримавбюджет #Немішаївськаселищнарада #ОлександрКарабанов #ПівнічнийофісДержаудитслужби #СлужбабезпекиУкраїни

На фото голова Немішаївської селищної ради у 2017 році Сергій Замідра

Фото з соціальних мереж

1 коментар

Олена 22.10.2021 о 07:30

Це не правда, і добре що доплачували двірникам, ідіть та попрацюйте за ту зарплату. Зато в селищі було чисто та охайно. Це тепер нічого не робиться, і постає питання чому тоді робилося, а зараз ні. А де гроші???? Це така тактика він дивитися туди, щоб тут видно не було.

Відповіcти

Напишіть коментар