26 C
Київ
26.07.2024
ЖКХ КОДА

Влада Київщини обіцяє, що тепло жителям області дадуть вчасно

Голова Київської обласної адміністрації Василь Володін гарантує, що опалювальний сезон на Київщині розпочнеться вчасно, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на пресслужбу КОДА.

Газу для потреб соціальної сфери та населення цілком достатньо. Наголошую на цьому! Додам, що в понеділок ми провели засідання обласної комісії ТЕБ та НС, де обговорили технічні питання прискорення підписання договорів на постачання газу, – заявив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін

Київський регіон” нагадує, що «Нафтогаз України» пропонує бюджетним та релігійним організаціям середньострокові контракти з фіксованою ціною на газ – 13,7 грн за кубометр (із транспортуванням та ПДВ – 16,8 грн). Контракт укладається до кінця 2022 року.

Меморандум, запропонований українським урядом місцевим громадам, не вирішує проблеми подорожчання в Україні, і сотні населених пунктів у всій країні вже зараз опинилися перед небезпекою залишитися в морози без опалення.

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

У Вишгороді відкрито виставку «Затоплені села Київського Полісся»

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #опалення #опалювальнийсезон #ВасильВолодін #гарантія #НафтогазУкраїни #цінанагаз

Схожі записи

Всі три інфіковані на коронавірус на Київщині – з Обухівщини

До Обухова з Бериславу. Олександра Гомона призначено новим головою Обухівської РДА

Сьогодні ДТЕК відключить світло 169 населеним пунктам Київщини

Напишіть коментар