8.4 C
Київ
19.04.2024
ЖКХ КОДА

Влада Київщини обіцяє, що тепло жителям області дадуть вчасно

Голова Київської обласної адміністрації Василь Володін гарантує, що опалювальний сезон на Київщині розпочнеться вчасно, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на пресслужбу КОДА.

Газу для потреб соціальної сфери та населення цілком достатньо. Наголошую на цьому! Додам, що в понеділок ми провели засідання обласної комісії ТЕБ та НС, де обговорили технічні питання прискорення підписання договорів на постачання газу, – заявив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін

Київський регіон” нагадує, що «Нафтогаз України» пропонує бюджетним та релігійним організаціям середньострокові контракти з фіксованою ціною на газ – 13,7 грн за кубометр (із транспортуванням та ПДВ – 16,8 грн). Контракт укладається до кінця 2022 року.

Меморандум, запропонований українським урядом місцевим громадам, не вирішує проблеми подорожчання в Україні, і сотні населених пунктів у всій країні вже зараз опинилися перед небезпекою залишитися в морози без опалення.

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

У Вишгороді відкрито виставку «Затоплені села Київського Полісся»

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #опалення #опалювальнийсезон #ВасильВолодін #гарантія #НафтогазУкраїни #цінанагаз

Схожі записи

КОДА погрожує закрити школи де недостатньо вакцинованих вчителів

Київщина значно відстає від інших регіонів України за темпами створення ОТГ

Якість доріг Київщини під загрозою. Розроблена Укравтодором методологія проведення закупівель негативно вплине на якість їх будівництва

Напишіть коментар