8.7 C
Київ
28.03.2024
КОДА

На Київщині оновлять мережу приміських автобусних маршрутів

На Київщині готові вдосконалити маршрутну мережу міжміських і приміських автобусних маршрутів, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на публікацію голови Київської обласної адміністрації Василя Володіна.

“Маю важливу новину для всіх жителів Київщини. Зараз з командою працюємо над тим, щоб вдосконалити маршрутну мережу міжміських і приміських автобусних маршрутів, у тому числі й тих, які сполучають наші населені пункти зі столицею”, – заявив Володін.

Мета проєкту, зі слів голови КОДА – зробити транспортне сполучення в області максимально зручним для людей.

Діючу мережу вже проаналізували експерти Державного автотранспортного науково-дослідного та проєктного інституту. Окрім цього, мають врахувати пропозиції, які надійшли від районних державних адміністрацій, територіальних громад та перевізників.  Сформували новий проєкт маршрутної мережі мають саме на їх підставі.

ще 10 днів проходитиме стадія

громадського обговорення

Зараз проходить стадія громадського обговорення. Триватиме вона 10 днів. Ознайомитись з проєктом можна за цим посиланням.

Василь Володін підкреслив, що розглядатимуться ті варіанти відкриття нових автобусних маршрутів, аналогів яким до цього не було. Наприклад, новим маршрутом може стати пряме сполучення між Борисполем і Броварами.

Редакція “Київського регіону” вітає ініціативу КОДА та  теж закликає всіх жителів області активно долучатись до обговорення та надсилати свої пропозиції на електронну пошту [email protected].

Нагадаємо, раніше “Київський регіон” публікував Перелік змінених маршрутів декілька столичних тролейбусів.

Декілька столичних тролейбусів змінили маршрути. Перелік

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #авто #світлофар #поліція #транспорт #Київпастранс #ДепартаментТранспортуКОДА #КОДА #ВасильВолодін #ДержавнийАвтотранспортнийНауковоДосліднийПроєктнийІнститут

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

У Вишгороді відкрито виставку «Затоплені села Київського Полісся»

Читайте також:

Сьогодні на Троєщині змінюється маршрут автобусу № 21. Схема руху

Схожі записи

На Київщині 10 пацієнтів вже одужали від коронавірусу

Керівником КОВА призначено професійного військового

КОДА затвердила нові автобусні маршрути Обухів-Васильків та Бровари-Бориспіль

Напишіть коментар