12.7 C
Київ
26.04.2024
Захист тварин Київ

У київському зоопарку перейшли на осінній режим роботи

Відсьогодні, 27 вересня змінено розклад роботи квиткових кас Київського зоопарку – квиткові каси працюватимуть на годину менше.

Осінній розклад режиму квиткових кас такий:

  • понеділок — з 12:00 до 17:00 години;
  • вівторок — неділя з 09:00 до 17:00 години.
  • квиток можна купити і онлайн.

Знаходитися на території

зоопарку можна до 18:30

У зоопарку зазначають, що тварин наразі у зимові вольєри ще не переселяють. Все залежить від погодних умов. При +15 або за сонячної погоди та при відсутності вітру за +10 всі теплолюбні перебувають у літніх вольєрах.

Минулого тижня у Київському зоопарку влаштували «кавунові дні», коли тварин пригощали смугастими ягодами. І якщо бегемот, слон і дикі свині хрумтіли ними, то тигри швидше влаштовували ігри, як м’ячами.

За інформацією “Київського регіону”, з нагоди свята Хелловін у листопаді тваринам влаштовують гарбузове свято. Гарбузами годують свиней, слона, ведмедів, бізонів, верблюдів та коней.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #мед #КиївськийЗоопарк

Схожі записи

У Києві обвалився дах на будівлі історичної спадщини. ФОТО

У Києві закинутий автопарк хочуть віднести до об’єктів культурної спадщини

Підозрюваних у вбивстві 3-річної дитини взято під варту без права застави

Напишіть коментар