13.3 C
Київ
26.04.2024
Київ Поліція

Киянин спалив припарковану під вікнами вантажівку

27-річному киянину не сподобалося те, як був запаркований «ГАЗ», тому він вирішив його спалити. До поліції надійшло повідомлення про те, що у дворі багатоповерхівки на вулиці Ольжича, що у Шевченківському районі, горить авто.

На місце події прибули рятувальники, які швидко ліквідували пожежу. З`ясувалося, що автомобіль «ГАЗ» тривалий час стояв у дворі будинку і в ньому були фрукти та овочі. Правоохоронці ретельно оглянули місце події та помітили залишки склянки та змиви паливно-мастильних матеріалів, що очевидно свідчили про навмисний підпал. Зловмисника довго шукати не довелося.

«Ми провели слідчі дії та встановили, що до злочину причетний 27-річний киянин. Чоловік підпалив авто та втік із місця події. Затриманий зізнався у скоєнні злочину та пояснив свій вчинок тим, що хотів провчити власника автомобіля через те, що він, на його думку, неправильно припаркував «ГАЗ», — розповів тимчасово виконував обов’язків начальника Шевченківського управління поліції Віталій Чернишенко.

Як стало відомо “Київського регіону”, фігурант раніше вже мав проблеми із законом через наркотики та зброю. На затриманого відкрили кримінальне провадження за «Умисне знищення або пошкодження майна». За скоєне йому загрожує до десяти років тюрми.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На Київщині правоохоронці «прикрили» підпільний кар’єр піску

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Київ #підпалавтівки #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #поліція

Схожі записи

Суд у Києві покарав чоловіка, який купував дані клієнтів ПриватБанку

У Броварах з церкви намагалися вкрасти генератор

Психічно хворого чоловіка, який втік з Глевахи – затримано

Напишіть коментар