6.3 C
Київ
19.04.2024
Медицина

Реконструкції центру реабілітації дітей у Києві допомогли американські військові

Командування збройних сил США в Європі надало $90 тис. гуманітарної допомоги для реконструкції дитячого реабілітаційного закладу в Києві. , – повідомили на Твіттер-сторінці посольство США в Україні.

Зазначається, що US_EUCOM надало допомогу для реконструкції реабілітаційного закладу Київської міської дитячої клінічної лікарні №1. Це полегшить людям з інвалідністю доступ до закладу та забезпечить можливість користування послугами лікарні усім, хто цього потребує.

Як стало відомо “Київському регіону”, суму буде використано на капітальний ремонт «Українського медичного центру реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи МОЗ України», розташованого на вул. Богатирський, 30.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КМДА #НовиниКиєва #НовиниКиївщини #КомандуваннязбройнихсилСШАвЄвропі  #гуманітарнадопомога посольствоСШАвУкраїні #US_EUCOM #УкраїнськийМедичнийЦентрРеабілітаціїДітей #Богатирська30

Схожі записи

КОДА виділяє 38 млн гривень на опорні лікарні Київщини

На Київщини медики отримали 48 автівок екстреної медичної допомоги

У Броварах освітян «добровільно-примусово» просили «допомогти» медикам своєю зарплатою

Напишіть коментар