12 C
Київ
27.04.2024
Новини

У Переяславі розроблять генплан та план зонування чотирьох сіл

Прийнято рішення щодо розроблення генплану та плану зонування території села Вовчкова та про внесення змін до генпланів сіл: Гайшина, Греблі та Чирського, – повідомляється на сайті Переяславської міської ради.

Рішення були прийняті з метою створення повноцінного житлового середовища та сприятливих умов територіального розвитку сіл.

Під час пленарного засідання чергової 13 сесії Переяславської міської ради депутатами були прийняті рішення: “Про розроблення генерального плану та плану зонування території населеного пункту с. Вовчків Бориспільського району Київської області”:

Також прийнято рішення “Про внесення змін до генеральних планів та планів зонування території (у складі генеральних планів) с. Гайшин, с. Чирське та с. Гребля Бориспільського району Київської області”. З текстами рішень можна ознайомитися на нашій сторінці: № 08-13-VIII Про розроблення генплану та Плану зонування с. Вовчків № 17-13-VIII Про внесення змін до ГП та сіл Гайшин Чирське Гребля:

Згідно даних рішень, ще будуть надіслані запити до Бориспільської районної державної адміністрації та Київської обласної державної адміністрації про надання інформації щодо можливості державних інтересів на території населених пунктів для їх урахування під час розроблення генерального плану та плану зонування території вищенаведених сіл.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Переяслав #міськрада #генплан #ПланЗонування #селоГребля #селоЧирське #селоГайшин

Фото з мережі Інтернет та скрін-шоти рішень ПМР

Схожі записи

У сезон відпусток море на курортах України прогрілося до +24…+27 °С

Сьогодні планують відключати світло у Петропавлівській та Софіївській Борщагівці

У Києві пропонують долучитися до перейменування назв вулиць та станцій метро

Напишіть коментар