11.5 C
Київ
25.04.2024
COVID-19

Київщина знову може потрапити у червону зону по короновірусу

Згідно оновлених Міністерством охорони здоров’я даних, Київська область за одним з епідемічних показників відповідає “червоній” зоні карантину. 

Станом на 26 червня Київська область і всі інші регіони знаходяться в “зеленій” зоні карантину. Вже третій день на Київщині спостерігають “червоний” рівень за показником охоплення тестування на коронавірус.

Показник тестування у Київській області на сьогодні становить 276 тестів на 100 тисяч населення.

Норма – не менше 300 тестів

на 100 тисяч населення

Область поки не потрапила в “червону” зону карантину, бо для цього протягом трьох днів “червоному” рівню мають відповідати щонайменше два показники.

Нагадаємо, 23 червня три області України не відповідали показникам “зеленої” зони епідемічної небезпеки – рівень охоплення тестуванням там був нижчим, ніж необхідно. Тоді, крім Київщини, йшлося про Кіровоградську і Черкаську області.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон

Фото з сайту “Українська правда”

Схожі записи

В аеропорту «Бориспіль» знову почав функціонувати пункт вакцинації

Директор білоцерківського заводу «РОСАВА” поборов коронавірус

У Білій Церкві лікується хворий на коронавірус співробітник “Епіцентру”

Напишіть коментар