11 C
Київ
24.04.2024
Богуславська міська територіальна громада ДСНС

Обухівські рятувальники провели рейд у лісових масивах Богуслава

Рятувальники Обухівського районного управління спільно з представниками поліції та лісового господарства провели рейд у лісових масивах Богуславської територіальної громади, – повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Київській області.

Під час рейду рятувальники та правоохоронці довели відпочивальникам – основні вимоги пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах. Зокрема,  вони розповіли  відпочивальникам про заборону розведення вогню у лісі, спалювання сухої рослинності та суворо попередили про адміністративну та кримінальну відповідальність за навмисний підпал лісових масивів. Адже, порушення елементарних правил пожежної безпеки у лісі, може стати причиною масштабної пожежі.

Фахівці ДСНС роздали нагадали відпочивальникам правила пожежної безпеки під час відпочинку у природних екосистемах, які допоможуть уникнути пожеж та зберегти довкілля, правила поведінки на водних об’єктах та під час виявлення ВНП.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

Схожі записи

У Борисполі рятувальника облили з пожежних стволів. Відео

В місті Українка масштабна пожежа. Відео

У селі Здвижівка сьогодні знову пролунав вибух

Напишіть коментар