14.8 C
Київ
28.03.2024
Бориспіль Захист тварин

Готель для перетримки собак запрацював у Борисполі

На базі Центру стерилізації та адопції у Борисполі діятиме готель для собак. У закладі розповіли, що послуга надається в тестовому режимі і поки лише в літній період. Це дозволить проаналізувати популярність послуги та доцільність її надання в подальшому, – повідомляють «Вісті».

Перетримка на час відпустки господарів буде доступна для собак малих, середніх та великих порід. Але у зв’язку з тим, що собаки перебувають на вольєрному утриманні, бажано, щоб тварини, яких залишатимуть на перетримку, до цього вже мали досвід перебування у вольєрі. Вигул собак здійснюється 2 рази на день по 30 хвилин або за домовленістю з господарем. Собаки можуть харчуватися кормом, який закуповує ЦСАТ, або ж господарі можуть закупити корм, до якого звик їх домашній улюбленець, самостійно.

Читайте також про те, що Вищий антикорупційний суд ув’язнив броварську суддю Ганну Білик на шість років з конфіскацією майна. На новини Telegram-каналу “Київський регіон” підписуйтеся тут: https://bit.ly/3a1JE4L.

Вартість добового перебування у готелі залежить від ваги собаки

Вартість добового перебування у готелі залежить від ваги собаки. Так, для собаки вагою до 10 кг вартість перебування становитиме 120 грн із харчуванням та 110 за умови використання власного корму, вагою 10-20 кг — 146 грн/добу з харчуванням та 123 за умови використання власного корму. Для собаки вагою 20-30 кг — 160 грн/добу або 136 грн/добу (із власним кормом), із вагою понад 30 кг — 180 та 144 грн/добу відповідно.

До теми: Центр адопції тварин відкритий для відвідувачів, у тому числі дітей

Якщо ваша дитина любить тварин, але ви поки не маєте змоги взяти чотирилапого друга в родину, можна запропонувати їй стати опікуном центру адопції та відвідувати підопічних закладу в будь-який час.

є можливість стати

опікуном чи куратором тварини

Стати опікуном просто. Для цього повнолітні підписують договір опікуна і беруть кураторство над твариною, яка їм сподобалась. Вони мають вільний доступ на територію ЦСАТ, приходять вигулювати тварину та годувати її. Якщо дитина ще неповнолітня (15-16 років), для кураторства над твариною потрібен дозвіл батьків. Діти меншого віку можуть відвідувати тварин під наглядом батьків. Час для цього потрібно узгодити з адміністрацією закладу.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Матеріал підготовлено спеціально для видання “Вісті”.
Фото видання “Вісті”

Довідково. КП «Центр стерилізації та адопції тварин» знаходиться за адресою вул. Гоголя, 63. Телефон для довідок 0689170909.

Схожі записи

У Борисполі спіймали наркомана, який без посвідчення керував автівкою

Верховна Рада України ухвалила нові норми утримання тварин 

У мери Борисполя «слуги» можуть висунути екс-регіонала

Напишіть коментар