2.1 C
Київ
20.04.2024
Бориспіль

На сміттярці біля аеропорту «Бориспіль» буде відеоспостереження

Сміттєзвалище біля злітної смуги аеропорту «Бориспіль» регулярно привертає до себе увагу. Особливо дошкуляє аеропорту пожежі, які тут не рідкість. 

Відео пожежі у вересні позаминулого року розміщував місцевий паблік “Бориспіль” в Інстаграмі.

 

Зараз на великій площі, яку протягом багатьох років захаращували кучугурами сміття ледве не відразу після спроб її очистити, розрівняна територія, – повідомляють “Вісті”.  

До сміттєзвалища веде дорога з бетонних плит, геть уся побита вибоїнами, які важко об’їхати навіть велосипедом. І така ситуація вперше порадувала. По хорошій дорозі, напевне, було б ще більше бажаючих «на шару» вивезти побутове сміття. Наближення до сміттєзвалища відчувається здалеку. Місцями дорогу перегороджують мішки з будівельними відходами та кучугури іншого непотребу. Сміттям «прикрашені» і узбіччя.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На узбіччі навпроти розчищеної території вишикувались автомобільні шини. Усі ці точкові проблеми нагадують, що до повної ліквідації сміттєзвалища ще далеко.

до повної ліквідації

сміттєзвалища ще далеко

На жаль, місцями видно свіжі «надходження». І це розвантажувалися не великі фури, які їдуть здалеку. Такі «порції», найімовірніше, привозять легковими автомобілями. Підкидають сміття не тільки місцеві. Інакше звідки б узялися на бориспільському смітнику зошити учениці Вишгородської школи?

Директор Бориспільського КП «ВУКГ» Богдан Меташоп повідомив «Вістям», що підприємство поступово вивозить сміття і з дороги, і з узбіч. Але дається все дуже складно, оскільки непотріб продовжують привозити. Стосовно перспективи встановити на тій території приховані камери відеоспостереження він зазначив, що над питанням працюють і його вирішення вже виходить на фінішну пряму.

Розміщення прихованих камер відеоспостереження виходить на фінішну пряму – Богдан меташоп

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Фото з сайту видання «Вісті»

Схожі записи

У Борисполі побудують ще один готель

Судитимуть головного держінспектора митного поста “Бориспіль”

Ексглаву аеропорту “Бориспіль” засудили до 5 років в’язниці

Напишіть коментар