7.5 C
Київ
29.03.2024
Київська обласна рада

Робота Київської облради буде продуктивною – Наталія Гунько

На черговій четвертій сесії Київська обласна рада затвердила понад 40 звітів про виконання обласних програм за 2020 рік та звіт про виконання обласного бюджету за минулий рік. Також було збільшено фінансування обласних програм та внесені зміни до 14 з них, – повідомляється на сайті Київської обласної ради.

“Підготовча робота і засідання сесії показали: Київська обласна рада може працювати продуктивно і швидко. Тепер наше завдання – слідкувати, щоб всі кошти, які ми виділили, витрачалися ефективно. Продовжуємо роботу над новими проектами рішень, аналізуємо поточне виконання обласних програм” – впевнена голова Київської облради Наталія Гунько.

Внесені зміни до Статутів медичних закладів Київщини, щоб вони отримувати більше грошей із державного бюджету

Нам вдалося оперативно створили нові цільові програми та передбачили кошти на їхнє виконання. Внесли зміни до Статутів медичних закладів Київщини, щоб вони могли заключати нові договори з НСЗУ і отримувати більше грошей із державного бюджету, – каже пані Гунько.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Важливим моментом очільниця КОР вважає і те, що перше за півроку вдалося отримати від Київської облдержадміністрації конкретні цифри по кожному пункту фінансового документа. Це дало змогу побачити суму грошей, які не були витрачені протягом минулого року.

По 19 програмам розвитку Київщини зробили перерозподіл коштів – Наталія Гунько

“Залишки коштів ми розподілили на обласні програми, затвердивши зміни до бюджету більшістю голосів депутатського складу. Ми збільшили суму фінансування обласних програм з 910 мільйонів до 2 мільярдів 185 мільйонів гривень. По 19 програмам розвитку Київщини зробили перерозподіл коштів. Фінансування програми «Здоров’я Київщини» збільшили на 10 мільйонів гривень. Цими коштами частково покриваються поточні видатки лікарень області – зарплати медперсоналу, медикаменти, оплата комунальних послуг”, – розповідає Наталія Гунько.

Також надважливим є збільшення фінансування програми, яка передбачає будівництво і реконструкцію дитячих садочків, шкіл та інших закладів соціальної інфраструктури до 324 мільйонів замість 250-ти. Ці кошти допоможуть завершити деякі об’єкти вже до кінця цього року.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Фото з соціальних мереж

Схожі записи

Заборону церкви московського патріархату підтримали у Київській облраді

Головою Київської обласної ради щойно обрано Наталю Гунько

У Київській облраді ініціюють звільнення голови КОР Наталії Гунько

Напишіть коментар