11.5 C
Київ
25.04.2024
COVID-19 Київ

У Києві депутатів, чиновників та суддів позачергово щепитимуть від коронавірусу

У Києві депутатів, чиновників та суддів позачергово щепитимуть від коронавірусу мобільні бригади вакциною Pfizer, – повідомляє пресслужба КМДА.

Дев’ятого червня в Києві відкрили попередній запис на масову вакцинацію до Міжнародного виставкового центру через сервіс Helsi.me. Попередній запис на вакцинацію наразі доступний лише у Києві. Поки центр працює у вихідні дні. У центрі також вакцинуватимуть людей, які записалися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 через сервіс «Дія» або гарячу лінію МОЗ.

З початку вакцинації в столиці вже щеплено 177 396 осіб, з них дві дози отримали 20 759 осіб. У Києві працюють 97 пунктів вакцинації та 25 мобільних бригад. Щеплення у центрі вакцинації роблять препаратом CoronaVac. Його вже схвалила Всесвітня організація охорони здоров’я. Вакциною Pfizer, окрім чиновників та судів, вакцинують освітян.

Ефективність вакцини Pfizer становить 95%, CoronaVac – 50,38%.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

КМДА обіцяє перетворити полігон №5 на екологічно безпечний об’єкт

В одному з соборів Києва почали вакцинувати від СOVID-19

Жителі Оболоні сподіваються на підтримку мера Кличка

Напишіть коментар