23.1 C
Київ
27.07.2024
Екологія

Під Києвом влаштували флешмоб проти сміття. Фото

Поблизу місць відпочинку у Вороньківській та Пристоличній громаді з’явилися інформаційні таблички з проханням не смітити та дотримуватися чистоти. Флешмоб #СкажиЄСчистоті організував Бориспільський актив Солідарної Молоді Київщини до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища.

Активісти наголошують, що ідея акції полягає в тому, щоб розмістити в місцях відпочинку громадян нагадування про те, що потрібно прибирати і не залишати після себе сміття.

До флешмобу долучилася Пристолична громада на чолі з депутатом Київської обласної ради від «Європейської Солідарності» Володимиром Горковенком. Інформаційні таблички з’явилися у Борисполі та селах Чубинське, Велика та Мала Олександрівка.

“Сподіваємось, що інформаційні таблички нагадають, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять”, – зазначив депутат “ЄС”.

Украина окончательно вводит запрет на таблетки от давления
С 1 июня каждый пенсионер нашей области получит 3 …
Аптеки скрывают средство, которое усиливает зрение в 113 раз!
Им оказался обычный…

“Тепер, поряд з інформаційними стендами із закликом “не палити у лісі” з’явилися інформаційні вказівники з проханням не смітити та дотримуватися чистоти”, – йдеться в повідомлені.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Схожі записи

5 мільйонів у трубу! ?

На Київщини рибоохоронний патруль виявив 12 правопорушень

На Бородянщині на поля масово вивозять рештки мертвих птахів

Напишіть коментар