18.7 C
Київ
25.04.2024
Екологія

Під Києвом влаштували флешмоб проти сміття. Фото

Поблизу місць відпочинку у Вороньківській та Пристоличній громаді з’явилися інформаційні таблички з проханням не смітити та дотримуватися чистоти. Флешмоб #СкажиЄСчистоті організував Бориспільський актив Солідарної Молоді Київщини до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища.

Активісти наголошують, що ідея акції полягає в тому, щоб розмістити в місцях відпочинку громадян нагадування про те, що потрібно прибирати і не залишати після себе сміття.

До флешмобу долучилася Пристолична громада на чолі з депутатом Київської обласної ради від «Європейської Солідарності» Володимиром Горковенком. Інформаційні таблички з’явилися у Борисполі та селах Чубинське, Велика та Мала Олександрівка.

“Сподіваємось, що інформаційні таблички нагадають, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять”, – зазначив депутат “ЄС”.

Украина окончательно вводит запрет на таблетки от давления
С 1 июня каждый пенсионер нашей области получит 3 …
Аптеки скрывают средство, которое усиливает зрение в 113 раз!
Им оказался обычный…

“Тепер, поряд з інформаційними стендами із закликом “не палити у лісі” з’явилися інформаційні вказівники з проханням не смітити та дотримуватися чистоти”, – йдеться в повідомлені.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Схожі записи

Озеро Вирлиця планують захистити від київських забудовників

Київська облрада погодила створення заказника “Казковий яр”

На Васильківщині люди вийшли захистити “Казковий яр” від асфальтного заводу

Напишіть коментар