8.7 C
Київ
28.03.2024
Яготин

Яготинську лікарню забезпечили безперебійним енергопостачанням

Яготинська центральна міська лікарня отримала новий, сучасний потужний дизельний генератор, який необхідний для збереження існуючих і примноження нових пакетів послуг, що оплачуються Національною службою здоров’я України, – повідомляється на сайті Яготинської міської ради.

Генератор здатний у разі аварійного відключення електрики забезпечити безперебійну роботу лікарні. Тепер медустанова не залежить від примх погоди і відключень електроенергії.

Загальна вартість

дизель-генератора 15 тис.євро

Загальна вартість дизель-генератора склала близько 15 тис.євро, з них 13,6 тис. євро було перераховано благодійним фондом «Aktion Tschernobyl», решта оплачена за кошти лікарні.

«Старий генератор яким користувались в лікарні досі, не мав функції автозапуску, малопотужний і не відповідає вимогам, які ставить перед лікарнею Національна служба здоров’я України», – заначає виконувач обов’язків головного лікаря Вадим Нескорожений.

«Старий генератор не відповідає вимогам, – в.о.головного лікаря Нескорожений

Новий сучасний дизель-генератор  значно потужніший (150 кВт) і може повністю забезпечувати потреби медичного закладу. У разі відключення електроенергії обладнання через 6 секунд переходить у автоматичний режим та забезпечує лікарню електрикою.

Сьогодні, представники ТОВ «НВЦ Енергія плюс» в рамках укладеного договору доставили та встановили дизель-генератор на території медичного закладу. Крім того, представниками компанії проведено навчання технічного працівника міської лікарні Сергія Шевченка, який надалі буде відповідати за роботу даного приладу.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

 

Схожі записи

Перелік 7 населених пунктів Київщини де ДТЕК відключатиме світло

В Яготині пожежа знищила десять гектарів ячменю

На полі поблизу Яготина згорів трактор

Напишіть коментар