18.7 C
Київ
25.04.2024
Обухівська ОТГ

На Обухівщині за булінг у школі звільнили з роботи вчительку

Педагогиню звільнили вчора, після нашої зустрічі з батьками і директоркою. Ми наполягали щоб директорка діяла відповідно до наказу МОН #1646 “Деякі питання реагування на випадки булінгу в закладах освіти” де зазначено що директорка протягом доби має повідомити в Національну Поліцію про булінг. Чого звичайно директорка не хотіла робити, щоб не “виносить сор із ізби”, – повідомляє Тетяна Гуменюк.

Пані Тетяна стверджує, що у школі с.Мала Вільшанка Обухівської ОТГ класна керівниця булила дітей, а її співмешканець погрожував учням розправою: “Батьків змусили піти на мирову і забрати заяви про булінг, маніпулюючи станом здоров’я педагога. З моменту написання мого допису про поведінку педагогині у неї різко стався гіпертонічний криз. Тобто коли вона бігалала за дитиною з камнем, щоб запхнути йому в штани, вона була здорова, а тут запахло розслідуванням і звільненням за статтею, то вона різко захворіла”.
Нас попросили щоб ми не писали запитів на управління і школу. Ми так не працюємо

“Нас попросили щоб ми не писали запитів на управління і школу. Ми так не працюємо. Ця ситуація яскраво показує проблему реагування на насилля над дітьми в школах. Така проблема не лише в с.Мала Вільшанка, вона по всій Обухівській ТГ. І перше що треба зробити нам всім, це припинити робити вигляд що якщо не звертати на проблеми увагу, то вони пройдуть самі собою. Не обманюйте себе. Будьте чемні і поважайте права дитини!” – закликає Тетяна Гуменюк.

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

В Обухові презентували проєкт, який зможе рятувати життя школярів

Жителі Обухівської ОТГ через петицію просять відремонтувати дорогу у селі

На Обухівщині журналіст нагадав про втрачену культурну спадщину

2 коментарі

Олена 28.05.2021 о 20:56

Якби ота Гуменюк знала, скільки заяв не написано вчителями Обухівщини на діточок щодо булінгу з їхнього боку через те, що директори не хотять виносити сміття з хати!

Відповіcти
Тетяна Гуменюк 29.05.2021 о 17:21

Олено, вам нічого не заважає надати цю інформацію мені, отій Гуменюк, я завжди готова до комунікаії і висвітлення інформації з усіх боків.

Відповіcти

Напишіть коментар