2.6 C
Київ
20.04.2024
Студениківська ОТГ Школа

Студениківська громада придбала для школярів новий автобус

Школярі Семенівки, які вже тривалий час їздять на старезному автобусі, отримали новий шкільний автобус. Про це повідомили на сторінці Студениківської об’єднаної територіальної громади у фейсбуці.

Фото: Із фейсбуку

«Придбання автобусу для освітнього закладу Семенівки – таке завдання ми поставили собі у пріоритет. По-перше, наші діти заслуговують на найкраще, по-друге, маємо ощадливо витрачати кошти громади, тому допускати таке використання палива не можемо. Ми вдячні за те, що старий автобус служив школі «вірою і правдою», але час змінювати реалії. Вартість придбання немала – майже два мільйони.

Придбали автобус ISUZU, виробництва ПАТ «Черкаський автобус», який спеціалізований саме для перевезення школярів

Придбали автобус ISUZU, виробництва ПАТ «Черкаський автобус», він спеціалізований, саме для перевезення школярів, має дизельний двигун виробництва Японії, використовує 14 літрів пального. Зараз ми переганяємо його до Семенівки, а там він пройде всі необхідні процедури із реєстрації і сподіваємось, що рівень захворювань на коронавірус спаде і ми зможемо урочисто вручити його школярикам», – коментує придбання голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Фото: Із фейсбуку

Ключі голова громади передала водію, що доставить автобус до місця прописки – у Семенівку.

 

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Школярка із Борисполя представить Україну на Олімпіаді геніїв

В Обухові міськрада на 30% підвищила зарплату педагогам

У селищі Терезине дітям в школі провели антикорупційний урок

Напишіть коментар