14.3 C
Київ
25.04.2024
Бориспіль Кримінал

Обрано запобіжні заходи підпалювачам автомобіля у Борисполі

Ухвалою слідчого судді Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 20.04.2021 року  задоволено частково клопотання  слідчого СВ  Бориспільського РУП ГУ НП в Київській області  про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчим суддею було застосовано до підозрюваного С. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 60 днів та покладено на нього обов’язки, – повідомляється на сайті Бориспільського міськрайонного суду.

Також іншим слідчим суддею Бориспільського міськрайонного суду Київської області ухвалою від 20.04.2021 року  задоволено частково клопотання  слідчого СВ  Бориспільського РУП ГУ НП в Київській області  про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Слідчим суддею було застосовано до підозрюваного Т. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 60 днів та покладено на нього обов’язки

Чоловіків  підозрюють у підпалі автомобіля в Борисполі, тобто  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки). За дане кримінальне правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3  до 10 років.

Підпалювачами виявилися 43-річний уродженець міста Донецьк та 30-річний уродженець міста Луганськ

Повний текст ухвали буде проголошено 22 квітня 2021 р.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п’яти днів з моменту отримання її копії.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У Кагарлику досі працюють гральні салони

Кличко нагородив свого ексзаступника, який бився з патрульним

До 10 років в’язниці загрожує винуватцю смертельної ДТП у Бучі. ВІДЕО

Напишіть коментар