6.3 C
Київ
19.04.2024
Бориспіль

У Борисполі Слуга народу, Наш край, Батьківщина та ОПЗЖ домовилися про підтримку одіозного Байчаса

Сьогодні Слуга народу, Наш край, Батьківщина та ОПЗЖ підписали угоду про підтримку на повторних виборах міського голови Борисполя секретаря міськради Владислава Байчаса. Про це повідомляє фейсбук-спільнота «Мій Бориспіль» – «Кандидат від широкої коаліції», – йдеться у повідомленні. Також оприлюднено фото документаз підписами лідерів чотирьох бориспільских партійних осередків.

Депутат Київської обласної ради Володимир Горковенко зазначив, що Владислав Байчас балотується у мери як самовисуванець.

«От що значить стабільність. Спочатку була  широка коаліції у бориспільській міській та районній радах. А тепер з’явився широкий кандидат. Від «слуг», ОПЗЖ, «Батьківщини» та «Нашого краю» у мери Борисполя йде самовисуванець,  секретар міськради Владислав Байчас», – написав на своїй фейсбук-сторінці Володимир Горковенко.

За словами депутата «аби ніхто не передумав – рішення зафіксували понятійною угодою та скріпили підписами»

На минулих виборах 25 жовтня Владислав Байчас балотувався від «Слуги народу» і зайняв третє місце. Другим був кандидат від «Європейської солідарності» Володимир Борисенко. На своїй сторнці у фейсбук  він повідомив що також подав документи на реєстрацію у ТВК. 

«Розчарую опонентів. Документи в ТВК подав. Чекаю реєстрації», – написав Володимир Борисенка

Нагадаємо, що 25 жовтня вибори міського голови Борисполя виграв Анатолій Федорчук. Але він помер від короновірусу. Тому у Борисполі на 17 січня призначені повторні вибори.

Схожі записи

У Переяславі нейтралізовано угруповання відомого кримінального авторитета

Секретар міськради Байчас закликав не розхитувати ситуацію у Борисполі. ВІДЕО

На вихідних у Борисполі знову працюватиме центр масової вакцинації

Напишіть коментар