7.7 C
Київ
18.04.2024
Бориспіль Міська рада

У Борисполі обрали секретарем міськради скандального Байчаса

Сьогодні, 23 листопада, депутати Бориспільської громади обрали секретарем представника “Слуги народу” Владислава Байчаса

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на сторінку Бориспільської міської організації партії “Європейська Солідарність” у Facebook.

У повідомленні зазначено, що фракції “Європейська солідарність” та “Голос”відмовилися брати участь у виборах секретаря міськради. Варто додати, що “ЄС” зайняла перше місце на виборах до ради Бориспільської ОТГ.

На посаду секретаря фракції “Наш край”, “Слуга народу”, ОПЗЖ та “Батьківщина”запропонували та проголосували депутата від партії “Слуга народу”Владислава Байчаса. Представник”Голосу” Віталій Горкун заявив, що на депутатів тиснули. А представник “ЄС”Володимир Борисенко нагадав слова покійного мера Анатолія Федорчука, що у “міськраді не місце корупції”. А ще звернув увагу, чому на голосування виноситься лише одна кандидатура.

Присутній на першому засіданні Бориспільської міськради. Хочу привітати Наш край, Слугу народу, ОПЗЖ та Батьківщина зі створенням коаліції. Більшість обрала секретарем ради слугу Владислава Байчаса. Також між своїми розподілили посади голів 7-ми комісій. Депутатів, без їх згоди записали до комісій так як захотіли. Якою логікою керувалися – невідомо, – повідомив на своїй сторінці Володимир Горковенко.

Висуванець більшості на посаду секретаря міськради “слуга” Владислав Байчас заперечив, що на депутатів чинився тиск, або ж голоси когось з депутатів купувалися. Щодо подальшої роботи, то на посаді секретаря міськради Владислав Байчас пообіцяв забезпечити “стабільність”.

Із трибуни голова фракції “Європейської солідарності” Володимир Борисенко заявив про участь у повторних виборах міського голови Борисполя, котрі призначені на 17 січня.

Схожі записи

У Білій церкві ДСНС через суд закриває міську лікарню №1

В Обухові відзначили роль бізнесу у наповненні бюджету громади

Суд визнав в.о. міськради Броварів винним в адміністративному порушенні

Напишіть коментар