11.5 C
Київ
25.04.2024
Влада Київ

Місцеві вибори «поховають» провладну партію «Слуга народу»- Борисенко

Скандали у партії “Слуга народу” можуть відчутно вдарити по рейтингу провладної партії, оскільки толерувати неадекватні дії президентської команди виборцям стає дедалі важче.

Про це заявив бориспільський політик Володимир Борисенко в ефірі програми “Ситуація” на телеканалі“Прямий”.

“Будь-які вибори завжди показують рейтинг всіх партій – незалежно від того: це місцеві, парламентські, чи президентські… І я думаю, що далі буде ще цікавіше. Будуть ще резонансніші заяви, і просто на якомусь моменті – вони прийдуть до того, що кінцевий бенефіціар цього всього “вєсєлья” (виборець, – ред.), так би мовити, просто поставить на них крапку і вся ця історія завершиться. Дивлячись на всі висловлювання і ті всі дії у провладній команді – я ще більше усвідомлюю, що такий проєкт на загальнодержавному рівні, як ЗЕ-команда наближається до свого кінця. Об’єктивно”, – Борисенко.

З поміж причин падіння рейтингу ЗЕ-команди політик назвав інформацію про можливе призначення у Тристоронню контактну групу в Мінську – колишнього ресторатора, а нині – депутата фракції “Слуга народу” в парламенті Миколи Тищенка, а також неодноразові заперечення заступником голови української делегації ТКГ Вітольда Фокіна російської агресії на Донбасі.

“Якщо подивитися очима звичайного виборця, звичайного громадянина України, яким я себе вважаю – то пан Фокін, ретранслюючи це під час засідання парламентського комітету наражає на небезпеку в першу чергу самого президента. Тут – для мене як для пересічного громадянина стоїть питання: не тільки пан Фокін має покинути своє крісло, а й пан Зеленський повинен задуматись: чи не захиталось під ним його крісло”, – зазначив Борисенко.

На думку політика, заяви Вітольда Фокіна є по суті ретрансляцією позиції Кремля та російських політичних апологетів в Україні.

За словами Борисенка яскравим маркером по Фокіну є те, що саме представники ОПЗЖ проголосували проти того, щоби він залишив свою посаду у мінській тристоронній переговорній групі.

Раніше Вітольд Фокін заявив, що не бачить підтверджень того, що війна йде саме між Росією та Україною.

Після цього профільний Комітет Верховної Ради ініціював звернення до президента Володимира Зеленського щодо відкликання Вітольда Фокіна зі складу української делегації у ТКГ.

Схожі записи

У Києві тривають контрдиверсійні заходи

Графік відключення електрики на Київщині у понеділок 13 лютого

У Києві скасовують частину тимчасових автобусних маршрутів

Напишіть коментар