8.2 C
Київ
23.04.2024
Кагарлик Кримінал Поліція

Депутати міськради Кагарлика вимагають від прокуратури розслідувати зґвалтування свідка поліцейськими

Депутати Кагарлицької райради вимагають у місцевої та Генеральної прокуратур аби резонансний злочин, що стався у відділенні Кагарлицького відділу поліції, був об’єктивно розслідуваний, а їх вчасно інформували про хід справи, – повідомляється на сайті «Кагарлик Сіті».

На черговому засіданні 54-ї сесії Кагарлицької районної ради депутати ухвалили звернення до місцевої та Генеральної прокуратур з вимогою, аби резонансний злочин, що мав місце у відділенні Кагарлицького відділу поліції, був об’єктивно розслідуваний, а депутатів райради вчасно інформували про хід справи.

Одне з питань порядку денного чергової сесії райради стосувалося діяльності Кагарлицької місцевої прокуратури щодо додержання законів органами, що проводять оперативно-розшукову діяльність за останні (3-4) роки у Кагарлицькому районі. Втім, як з’ясувалося, представники прокуратури на сесію не прийшли.

Голова райради Іван Семцов поінформував депутатів, що на його ім’я надійшов лист, в якому очільник місцевої прокуратури відмовляється прибути на сесію, оскільки, як сказано в листі, розгляд цього питання виходить за межі повноважень депутатів райради.

По цьому слово взяв депутат Микола Набок, який зауважив, що, можливо, згідно букви закону, прокурор і мав підстави так відповісти, втім, зважаючи на резонансність нещодавнього злочину, що стався у стінах райвідділу поліції, це – неприпустимо.

#КиївськийРегіон #Київщина #Кагарлик

 

Схожі записи

У Білій Церкві у школі постраждало 14 дітей – розпорошили газ

Ексголові Гатного Корицькому повідомлено про підозру

У Кагарлику звільнилася з посади директорка лікарні

Напишіть коментар