12.7 C
Київ
26.04.2024
Бориспіль Карантин

У Борисполі відправили у відпустку третину співробітників міськради

30% колективу Бориспільського міськвиконкому наразі перебувають у двотижневій відпустці через карантинні заходи, повідомляють «Вісті».

Інформацію підтвердив «Вістям» Микола Корнійчук, перший заступник міського голови.
«Такі заходи є вимушеними, ми не повинні наражати один одного на небезпеку й тому прийняли колегіальне рішення оптимізувати роботу міськвиконкому та зменшити контакти у межах колективу. У кабінетах зараз працюють один-два спеціалісти», — повідомив Корнійчук.

Також він сказав, що карантинна оптимізація торкнулася й заступників міського голови. Так, наразі у відпустці Людмила Ковальова та Дмитро Гопанчук, на черзі – Людмила Пасенко.

Корнійчук запевнив, що такі вимушені заходи не вплинуть на якість роботи органів виконавчої влади Борисполя, а карантинні заходи мають стати обов’язковою вимогою для усіх, щоб не допустити епідемії коронавірусу на Бориспільщині.

Схожі записи

Українці, яких доставили з ОАЄ на карантин до Ворзеля скаржаться на брак грошей

Німецька компанія побудує на Бориспільщині завод автомобільної електроніки

Проблемна «зебра» в центрі Борисполя залишиться нерегульованою

2 коментарі

Микола 31.03.2020 о 15:48

“Корнійчук запевнив, що такі вимушені заходи не вплинуть на якість роботи органів виконавчої влади Борисполя”- то можливо вони зовсім не потрібні

Відповіcти
Микола 31.03.2020 о 15:49

“Корнійчук запевнив, що такі вимушені заходи не вплинуть на якість роботи органів виконавчої влади Борисполя”.- то можливо вони зовсім і не потрібні

Відповіcти

Напишіть коментар