7.5 C
Київ
29.03.2024
COVID-19 Буча Медицина

У Бучі за три тижні планують відремонтувати інфекційне відділення лікарні

Після численних скандалів та під загрозою поширення коронавірусу влада Ірпеня почала ремонтувати Інфекційне відділення Ірпінської міської лікарні, розташоване в сусідньому місті Буча, повідомляє у своєму відео Михайлина Скорик.

Після численних скандалів та під загрозою поширення коронавірусу влада Ірпеня почала ремонтувати Інфекційне відділення Ірпінської міської лікарні, розташоване в сусідньому місті Буча.План – зробити новий, робочий корпус на 40 ліжок за три тижні. Для цього планують залучити кошти з трьох населених пунктів – Гостомеля, Бучі та Ірпеня.Найбільшу суму – 900 тисяч гривень на нову систему вентиляції обіцяє виділити Гостомельський склозавод Ветропак. Ще 800-900 гривень на перекриття даху Ірпінь просить заплатити владу Бучі, зокрема, про це йшлося на спільній нараді у міського голови Anatolii Fedoruk за участі Олександр Маркушин.500 тисяч гривень на нову електропроводку виділено з бюджету міста Ірпінь. Решту видатків обіцяють забезпечити за рахунок приватних фірм депутатів Ірпінської міської ради та ще 2 бізнесменів нашого міста. Загалом йдеться про 3-3,5 млн грн.Якщо цей проект вдасться реалізувати, то це буде перший об‘єкт, зроблений спільно громадами трьох ОТГ попри наявні внутрішні конфлікти. Як представники громади Ірпеня ми будемо стежити за тим, щоб процес ішов прозоро, без завищених кошторисів та був доведений до кінця.Буду інформувати про стан робіт, а також прошу надсилати ваші спостереження та зауваження до цього процесу.Окремо скажу про роль Карплюка. Він мав бути на самоізоляції після мандрівки в Португалію, але прибув на будівництво. За озвученими на нараді даними, станом на сьогодні він не планує вкладати жодних власних коштів у ремонт Інфекційного відділення в Бучі.

Опубліковано Михайлиною Скорик Пʼятниця, 20 березня 2020 р.

План – зробити новий, робочий корпус на 40 ліжок за три тижні. Для цього планують залучити кошти з трьох населених пунктів – Гостомеля, Бучі та Ірпеня.

Найбільшу суму – 900 тисяч гривень на нову систему вентиляції обіцяє виділити Гостомельський склозавод Ветропак.

Ще 800-900 гривень на перекриття даху Ірпінь просить заплатити владу Бучі, зокрема, про це йшлося на спільній нараді у міського голови Anatolii Fedoruk за участі Олександр Маркушин.

500 тисяч гривень на нову електропроводку виділено з бюджету міста Ірпінь. Решту видатків обіцяють забезпечити за рахунок приватних фірм депутатів Ірпінської міської ради та ще 2 бізнесменів нашого міста. Загалом йдеться про 3-3,5 млн грн.

Якщо цей проект вдасться реалізувати, то це буде перший об‘єкт, зроблений спільно громадами трьох ОТГ попри наявні внутрішні конфлікти. Як представники громади Ірпеня ми будемо стежити за тим, щоб процес ішов прозоро, без завищених кошторисів та був доведений до кінця.

Буду інформувати про стан робіт, а також прошу надсилати ваші спостереження та зауваження до цього процесу.

Окремо скажу про роль Карплюка. Він мав бути на самоізоляції після мандрівки в Португалію, але прибув на будівництво. За озвученими на нараді даними, станом на сьогодні він не планує вкладати жодних власних коштів у ремонт Інфекційного відділення в Бучі.

Схожі записи

Буча без води: Жителів закликали поставитись з розумінням

Українські лікарі вражені ІФА-тестами, які привіз Фонд Порошенка

До 10 років в’язниці загрожує винуватцю смертельної ДТП у Бучі. ВІДЕО

1 коментар

коля 20.03.2020 о 19:03

Да через 3 недели надеюсь карантина уже не будет!

Відповіcти

Напишіть коментар