2.6 C
Київ
20.04.2024
Спорт

“Колос” з Ковалівки поступився київському “Динамо”, але побореться за шосте місце

Представник Київщини у Чемпіонаті України з футболу “Колос” (Ковалівка) має реальні шанси потрапити до першої шістки кращих команд України. Це може надати можливість нашим футболістам на другому етапі чемпіонату поборотися вже за зону єврокубків.

Сьогодні у футболістів з Васильківщині був складний виїзд до Києва на гру з “Динамо”. Тренери  виставили на гру такі склади команд

Після перемоги у минулому турі над львівськими “Карпатами” у наших футболістів з’явився реальний шанс посісти шосте місце у турнірній таблиці. За два тури до закінчення першого етапу “Колос” має суттєвий відрив від “Маріуполя” та “Дніпро-1” у чотири очки.

Початок гри більше вдався ковалівцям, які здійснювали постійний тиск на оборону “Динамо”. У розпачі головний тренер киян Олексій Михайличенко, навіть, вдався до принизливого кроку – змінив Шапаренка вже на 30-й хвилині. І хоча, злагодженості діям киян його заміна на Шепелева не додала, все ж таки “Динамо” змогло наприкинці першого тайму досягти відчутної переваги.

Спочатку Фран Соль першим встиг на добивання м’ячу після сильного удару де Пени, а потім суддя видалив півзахисника “Колосу” Євгена Задоя.

У другому таймі ковалівці мали два реальних шансів забити гол “Динамо”, але в обох випадках арбітри, за допомогою системи VAR, фіксували положення “поза грою” у Кожушко.

 

Киянам же вдався чудо-постріл у дев’ятку від Віктора Циганкова. Отже, “Динамо” перемогло 2:0 та повернуло собі другу сходинку у турнірній таблиці. За “Колосом” – поки що залишилося шосте.

Відео-трансляцію гри можна переглянути тут:

Наступну гру наші футболісти проведуть з донецьким “Шахтарем”. Відібрати очки у чинного чемпіона непросто, але як це робити довела у минулому турі полтавська “Ворскла”.

#КиївськийРегіон #Київщина #Ковалівка

Схожі записи

Кіберспортсмен з Бучі виграв турнір з Dota 2 і заробив 3,6 млн доларів

У Білій Церкві відбувся Фінал ліги стронгменів

Спортсмен-скелелаз з Українки звинуватив свого тренера у педофілії

Напишіть коментар