12.1 C
Київ
26.04.2024
Влада Суспільство

В Обухові судили голову районної ради. Відео 18+

У ганебне явище перетворили адвокати Лариси Іллєнко засідання Обухівського районного суду, повідомляє інформаційний ресурс “Трипільський край”.

Нагадаємо, що на передноворічну вечірку провладного бомонду Обухівщини завітав відомий журналіст телеканалу 1+1 Володимир Тимофійчук, де в процесі спілкування з очільницею райради Обухівщини і був посланий нею на три відомі літери. На що журналіст прогнозовано подав до суду.

Відверто дивує позиція Лариси Іллєнко. Жінка, міцності характеру якої може позаздрити любий чоловік, так і не спромоглася залагодити конфлікт з Тимофійчуком до суду. Замість цього вона довірилася дивним адвокатам, які не лише перетворили судове засідання у цирк, але і мають всі шанси виставити на посміховисько для усієї країни не лише свою клієнтку, а і Обухівщину.

Відео “Трипільського краю”. 18+.

Адвокати проти розуму

В ОБУХОВІ СУДИЛИ ГОЛОВУ РАЙРАДИ ЛАРИСУ ІЛЛЄНКО. ВІДЕО 18+У ганебне явище перетворили адвокати Лариси Іллєнко засідання Обухівського районного суду.Нагадаємо, що на передноворічну вечірку провладного бомонду Обухівщини завітав відомий журналіст телеканалу 1+1 Володимир Тимофійчук, де в процесі спілкування з очільницею райради Обухівщини і був посланий нею на три відомі літери. На що журналіст прогнозовано подав до суду. Відверто дивує позиція Лариси Іллєнко. Жінка, міцності характеру якої може позаздрити любий чоловік, так і не спромоглася залагодити конфлікт з Тимофійчуком до суду. Замість цього вона довірилася дивним адвокатам, які не лише перетворили судове засідання у цирк, але і мають всі шанси виставити на посміховисько для усієї країни не лише свою клієнтку, а і Обухівщину.Відео 18+. Обухівська районна державна адміністрація Київська обласна державна адміністрація Кабінет Міністрів України ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ – ПРЕЗИДЕНТ УКРАІНИ

Опубліковано Трипільський край Четвер, 6 лютого 2020 р.

Vlad Larchenko також не розуміє такого рішення голови Обухівської районної ради: “Охренеть можно. Любой нормальный человек на месте Ильенко принес бы извинения. Адвокат недальновидный. Втянул Ильенко в долгий процесс, который сыграет против нее”.

А Ольга Бабич відверто шокована тим, що відбулося у Обухівському районному суді: “Позоріще, а не суд!!! А за Ільенко взагалі мовчу,жах!!! Голова райради не говорить українською,так ще й якихось клоунів найняла?! Що робиться!”. 

З нею згодна і Марина Куян, яка ще і задається питанням витрат бюджетних коштів: “Я, звісно, не дуже в темі… Але з боку правозахисника то відверта неповага до суду… Да і до людей… Замість розгляду реально важливих справ? За одне засідання винести рішення, а не продовжувати балаган коштом платника податків…”

#КиївськийРегіон #Київщина #Обухів

Схожі записи

У Баришівці відновили пошкоджений росіянами молодіжний хаб

Бійка у селі Дударків на Бориспільщині

Активісти з Київщини вийшли під Печерський суд підтримати Порошенка

1 коментар

Михайло 26.02.2020 о 19:34

Зневажають суд, насміхаються над людьми, позорять Україну. Ганьба!

Відповіcти

Напишіть коментар