8.5 C
Київ
17.04.2024
Кримінал

У Коцюбинському журналістці «Громадського» перешкоджав репер Vnuk, який їздив на виступи до Росії

“Громада Приірпіння” встановила особу чоловіка, який перешкоджав зйомкам сюжету про карантин журналістці “Громадського”. Ним виявився Микита Мороз.

24 березня журналістка “Громадського” Аліна Шеремета приїхала до селища Коцюбинське з редакційним завданням відзняти репортаж про життя населених пунктів Київщини в умовах карантину.

Це був прямий етер, під час якого тисячі глядачів мали нагоду побачити як невідомий чоловік почав нецензурно лаятись на журналістку, ображати і мало не чіплятись фізично.

Це сталося в одному із місцевих супермаркетів. Журналістка вирішила не наражатись на конфлікт і намагалася піти від нападника, одначе чоловік переслідував її і наздогнав вже у місцевому відділенні “Укрпошти”, продовжуючи ображати та провокувати конфлікт. Шеремета викликала поліцію. Читачі “Громади Приірпіння” повідомили, що впізнали чоловіка, який перешкоджав діяльності журналістки. Ним виявився коцюбинчанин Микита Мороз.
У селищі його знають під псевдонімом Нікіта Внук, який він використовує у фейсбуці.

Він репер, який також під псевдо Vnuk виступав на батлах у Росії, яка є країною-агресором.

Нагадаємо, соліст гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин, який мешкає в Приірпінні був ушпиталений до Білої Церкви, де спершу взагалі не виявилося тест-систем. На всю область станом на 20 березня їх було лише 138.  Він обурювався, що швидка везе до Білої Церкви, а не до найближчої лікарні в місті Києві. Дітей з усієї Київщини швидка має везти з підозрою на коронавірус до Боярки.

Натомість нардеп Сергій Шахов з депутатської групи “Довіра”, який з трибуни парламенту заявляв, що нема ніякого коронавірусу, після того, як у нього діагностували це вірусне захворювання з Обухівського району був ушпиталений не в Білу Церкву, а в Олександрійську лікарню в Києві.

Схожі записи

На хабарі затримали заступника мера міста на Київщині

На Київщині викрили осіб, які вербували українців на війну до Сирії

За секретарем міськради Українки прийшла Служба безпеки України. ВІДЕО

Напишіть коментар