18.7 C
Київ
25.04.2024
Медицина Селищна рада

У Витачеві можуть закрити єдиний медичний заклад

Жителі одного з найвідоміших українських селищ можуть залишитися без медичного обслуговування, – повідомляє Інтернет-ресурс «Трипільський край» з посилання на місцевого жителя Костянтина Хіміченко.

«Для того, аби закрити у Витачеві медичний пункт, районні чиновники не придумали нічого іншого, як штучно “на папері” зменшити чисельність населення нашого села. Десь вони порахували за якимись там коефіцієнтами, що в нашому селі мешкає 600 осіб. На всі запевняння виконуючої обов’язками голови сільської ради що в нас в селі значно більше жителів, вони лиш розводять руками, тикаючи пальцями на коефіцієнт, як аксіому. Вся справа в тому, що для закриття закладу медичного обслуговування, та інших закладів соціальної інфраструктури потрібно, аби в населеному пункті проживало менше людей від конкретного показника. За офіційними даними в нашому селі мешкає 770 осіб, і цього цілком достатньо аби в нас не закривали медичний пункт. Але ж ні! Деякі діячі з району вирішили, що їм видніше, скільки в нас в селі живе людей, ніж нашій сільській раді. Я так розумію, вони хотять побачити скільки людей живе у Витачеві, але під вікнами своїх кабінетів????» – пише Костянтин Хіміченко.

Чимало людей вже висловили своє обурення та бажання реальними справами допомогти зберегти медицину у Витачеві. Так, Катерина Бірко пише: «Костя, якщо треба буде стати під кабінетом, то кажіть. Наявність п’яти осіб гарантую. Також гарантую, що Галину Дмитрівну почує кожен. Насправді, зла не вистачає».

#КиївськийРегіон #Київщина #Витачів

 

Схожі записи

Став відомий розподіл автомобілів швидкої допомоги по Київщині

Реконструкції центру реабілітації дітей у Києві допомогли американські військові

У Білій Церкві в інфекційній лікарні №3 знаходиться 4 особи з підтвердженими результатами на коронавірус

Напишіть коментар