10.4 C
Київ
27.04.2024
Бровари Будівництво Кримінал Міська рада

У Броварах триває скандал навколо незаконної прибудови до багатоповерхівки

Будівництво приміщення на вул. Грушевського, 3 триває. Вже майже повністю зведено “коробку”. Газова труба – “захоплена”. Місцеві мешканці раніше протестували проти такого сусідства. А чиновники неодноразово визнавали роботи незаконними. Про передісторію питання читайте в коментарях, повідомляється у фейсбук-групі “Трибуна-Бровари“.

Скандальне будівництво «вхідної групи» до багатоповерхівки на розі вулиць Михайла Грушевського і Героїв Небесної Сотні ожило 1 жовтня минулого року, коли там почалися роботи зі встановлення металевого каркасу. Тим часом місцеві чиновники не стомлюються вказувати, що об’єкт не має дозволів на будівництво і будь-які роботи там незаконні. В управлінні інспекції та контролю Броварської міської ради обіцяють перевірки і суд.

Нагадаємо, «вхідну групу» до кв. 73, яка більше нагадує капітальну прибудову з окремим приміщенням, почали зводити ще у 2012 році. Тоді Броварська міська рада затвердила власнику Петру Дорошу особистий строковий сервітут на 3 роки під торгово-офісне приміщення. Це рішення розкритикували сусіди власника і почати активно скаржитись – Скандальне будівництво на Грушевського, 3 ожило. «Незаконно», – кажуть чиновники.

А у 2017 році ситуація навколо цього будівництва ледь не призвела до трегедії – Майже стрілянина, або Як активісти демонтували прибудову на Грушевського, 3 – ФОТОРЕПОРТАЖ

 

#КиївськийРегіон #Бровари

Схожі записи

В Броварах перенесли поминальні дні на 6 червня

В Обухові чиновники разом з мером Левченком хотіли вкрасти землю – СБУ

Нова медична амбулаторія будується у Ржищеві

Напишіть коментар