8.4 C
Київ
19.04.2024
Обухів ОТГ Селищна рада Твоя Громада Твоя Громада

Депутатка з Обухівщини заявляє про фальсифікацію підписів

Наталя Данчек є одним із депутатів Старобезрадівської сільської ради, яка послідовно виступає за коструктивний діалог представників різних ініціативних груп по вивченню варіантів об’єднання села в ОТГ.

Далі наводимо її виступ на засідання комісії ініціативної групи по об’єднанню із селами Великі Дмитровичі й Підгірці. На жаль, повноцінно виступити Наталі не вдалося, оскільки деякі з присутніх постійно перебивали її нецензурною лайкою. Далі, пряма мова Данчек:

Давайте мати повагу, хоча б до себе. Кожен може висловитися. Мене цікавить реальний конкретний діалог. Ідемо до Обухова – чудово! Добре в Козині – йдемо туди. Не монолог, а саме діалог.

Обухів, наприклад, пропонує нам те й те. Ставимо тут «плюсики». А Козин нам такого дати не може – «мінус». І методом таких от конкретних фактів маємо вибрати де краще, а де гірше.

І от саме цих фактів і такого діалогу в нас реально не було. Зараз говорять, що громада визначилася більшістю приєднуватися до Обухова, уже є відповідні списки. Я бачила ці папери й особисто декого з тих людей я питала. Підписи інші. Ми можемо ці списки віддати на експертизу? Якщо ви переконані в чесності підписів у списках, то чому ви так боїтеся їх перевірки?

 

#КиївськийРегіон

Схожі записи

Київський картонно-паперовий комбінат змінив керівництво

Найбільше об’єднаних громад буде у Києво-Святошинському районі

У селі під Києвом зняли серіал “Кайдашева сім’я”

Напишіть коментар