12.6 C
Київ
26.04.2024
Кагарлик Мистецтво

У Кагарлицькій “Школі мистецтв” зібралися гармоністи

За доброю традицією, напередодні Нового року у затишній світлиці Кагарлицької дитячої школи мистецтв проходить свято «Мелодії Гармоніки й життя». Цей рік не виявився винятковим – повідомляє “Кагарлик Сіті”.

Щирими оплесками зустрічав переповнений зал Школи мистецтв гармоністів з Кагарличчини та сусідніх районів: Володимира Лисенка, Степана Поліщука, Григорія Поліщука, Анатолія Дяченка, Тетяну Погребняк, Петра Сарапина, Галину Топоринську, Василя Нінька, Миколу Дубогрія, Дмитра Литвина, Миколу Ганжу, Любов Бобровіцьку, Василя Демиденка, Олексія Кабанова, Олега Лисенка, Петра Ткаченка, Сергія Катрюка, Олександра Сердюка, Івана Сапака, Віктора Усика, Віталія Заваженка, Андрія Литовченка, Віктора Орєшкіна та Олену Орєшкіну.

Ведучі заходу відзначили, що щороку завзята й дружна сім’я гармоністів зростає і множить вічне диво гри на гармоніці, радуючи всіх своєю майстерністю.

Зі сцени того дня лунали не лише численні сольні виступи гармоністів. Своєю грою порадував і Зразковий ансамбль баяністів «Гармонія» (художній керівник – Микола Громико, концертмейстер – Ганна Ільєнко).

А яке ж свято без гостей у хаті?.. Музичними подарунками та теплими словами привітали музикантів Кагарличчини Павло Пісчанський з міста Балти (Одеська обл.) та лауреат всеукраїнських конкурсів Андрій Стусенко з Києва. До речі, гармоніка, яка була в руках Андрія, сконструйована ним особисто.

Наприкінці заходу на сцену вийшов лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, студент Київської національної музичної академії України імені Петра Ілліча Чайковського Єгор Громико. У його виконанні прозвучали твори Рішара Гальяно «Вальс Марго» і «Танго для Клода», «Циганська рапсодія» Віктора Грідіна та «Notes vagabondes» Claude Thomain.

 

#КиївськийРегіон

Схожі записи

Кагарличанам із посвідченнями 1 категорії ”чорнобильців” продовжено їх обмін ще на рік

Фестиваль «Вифлеємська зірка» вже традиційно відбувся у Броварах

У Броварах у п’ятницю відбудеться фестиваль патріотичної творчості “З Україною в серці”

Напишіть коментар