5.6 C
Київ
19.04.2024
Будівництво Збережемо ліс Ірпінь Міська рада

В Ірпені будинок у приватному секторі без фундаменту та документів продають як висотку

За скандальним будівництвом на вулиці Давидчука, 35 в Ірпені, де замість приватного будинку вирішили звести багатоквартирку, стоїть депутат Ігор Ковтун. Будинок, який не має ні фундаменту, ні дозвільних документів, уже продають як висотку на 6 поверхів, – повідомляє журналістка Михайлина Скорик.

“Проблеми немає – працюємо за старою схемою: спершу незаконно будуємо, потім – легалізувати. Мова йде про будівельний свавілля на вулиці Давидчук, 35. Хто ж забудовник? Людина ховається. Всі його представники і ріелтори посилаються на якесь “фізична особа”. І тільки після візиту слідчих на об’єкт стало відомо, що це “фізична особа” – депутат Ірпінської міськради від БПП Ігор Ковтун. Прошу правоохоронні органи, Державну архітектурну інспекцію і місцеві органи влади відреагувати на дану ситуацію, – роз’яснює Юлія Корчук.

Як відомо, пан Ковтун, екс-студент податкової академії, є не самостійним забудовником, а лише одним із довірених осіб в системі забудовників, близьких до фракції БПП в Ірпінська міська рада. За нашою інформацією, всі мешканці приватного сектора по периметру категорично проти такого незаконного будівництва на розі Тищенка та Давидчука.

“Тож дуже не радимо Ковтуну та компанії гратися там з незаконним висотним будівництвом без документів. В Ірпені пора всім навчитися поважати закон, припинивши лізти з висотками в привтаний сектор “по бєспрєдєлу” – попереджує пані Скорик.

Інга Лашкул

#КиївськийРегіон

Фото Юлії Корчук

Схожі записи

У Бучі запровадили роздільне збирання побутових відходів

До Білої Церкви заборонили в’їзд великогабаритного транспорту

Суд визнав в.о. міськради Броварів винним в адміністративному порушенні

Напишіть коментар