14.8 C
Київ
26.04.2024
Екологія Інфраструктура Події Суспільство Транспорт Фото

Під Києвом “тітушки” перекрили дорогу для проїзду місцевим жителям

У селі Хотів Києво-Святошинського району Київщини невідомі люди шлагбаумом і бетонними блоками перекрили дорогу для проїзду місцевим жителям, які нібито заважають “спокою” одному власнику нового приватного будинку. У відповідь селяни збираються перекрити дорогу президенту Володимиру Зеленському до її будинку в Іванковичах.

“Дорогу перекрили сьогодні вночі, поставили шлагбаум і бетонні блоки, пізніше підвезли машину будівельного сміття і висипали прямо на проїжджу частину”, – говорить один зі співрозмовників.

“Це все відбувалося під наглядом охоронців фірми “Альянс контроль”, які в грубій формі відповідали на питання жителів, які намагаються проїхати”, – додав інший співрозмовник.

Селяни викликали поліцію, яка, за їхніми словами, тільки “констатувала” факт перекриття дороги і спокійно пішла.

Жителі сіл стверджують, що місцева влада не хоче вирішувати це питання з проїздом, а щоб привернути увагу влади на державному рівні, вони готові перекрити дорогу в село Іванковичі, де знаходиться будинок Володимира Зеленського.

Інформацію про перекриття дороги підтверджує активіст Надія Буніс на своїй сторінці в Facebook. “Сьогодні, 20 листопада 2019 вночі в ліс на в’їзді на вулицю Смерекову встановили шлагбауми і привезли бетонні блоки і з чотирьох сторін закрили в’їзд на вул. Смерекову і в с. Хотів. Варто приватна охорона з чотирьох сторін “, – написала вона.

За її інформацією, виконкомом Чабанівського селищної ради в червні 2019 надано дозвіл на установку шлагбауму на дорозі по вул. Смерекової с. Новосілки, а дорога внесена в генеральний план села.

#Київський_регіон

Схожі записи

На Білоцерківщині відеокамерами борються зі стихійними сміттярками

У Вишгороді досі працює шлагбаум на дорозі до маєтку Януковича

⚠️ До уваги водіїв! Погіршення ситуації на автошляхах

1 коментар

Сергей 09.02.2023 о 22:36

У нас теж в СТ Райдуга в Переяславі перекрили дорогу. поставили шлакбаум і плювати на всіх

Відповіcти

Напишіть коментар